Hurtig og gratis levering
100% tilfredhedsgaranti
Opløses ikke i vask

Navnelapper - Klistermærker og strygemærker.

Vores navnelapper (30x14mm (hxb)) er af højeste kvalitet og tåler både vaskemaskine og opvaskemaskine. Navnelapperne er egnet til mærkning af alle typer tekstiler samt andre egendele sådom madkasser, drikkeflasker, legetøj, fiskeudstyr, mobiltelefon, værktøj, PC osv.. Ved at mærke dine og familien egendele reducerer I risikoen for at tingene bliver væk og slipper for at skulle bruge tid og penge på at finde dem eller købe nyt. Bestil navnelapper her. 

Indhold på navnelapperne

Vores navnelapper kan indeholde optil tre linjer med tekst. Du vælger selv om du vil bruge en, to eller tre linjer. I tillæg kan du indsætte et valgfrit motiv - helt gratis. Vores motiver er specielt lavet til vores kunder og vi har over 200 stk. At vælge imelleom.

To typer navnelapper

Nvnelapper - Klisterlapper

Klisterlapperne er velegnet til alle hårde overflader. Klistermærkerne er lavet af et meget slidstærkt materiale og tåler derfor hård behandling som eksempelvi daglig børnehavebrug. Vores navnelapper tåler også maskinopvaske. Klisterlapperne egner sig specielt godt til at mærke egendele som drikkedunke, madkasser, værktøj, kontorudstyr osv.

Bestil klister-navnelapper her


Navnelapper - påstrygbare

Påstrygbare navnelapper egner sig bedst til mærkning af alle typer tøj og tekstiler som tåler strygejern. Navnelapperne stryges enkelt og hurtigt på tøjet for permanent mærkning. De påstrygbare navnelappene tåler 90 graders vask i maskine.

Bestil påstrygbare navnelapper her

Brugsområde for navnelapperne

Navnelapper kan bruges til mange ting og er specielt egnet der hvor egendale blandes med andres egendele. Det kan defor være en fordel at bruge navnelapper på ting til skolden, børnehave, SFO men vi ser også at mange på plejehjem bruger vores navnelapper da tøjet her oftes blandres med andres, specielt i forbindelse med vask.

Navnelappegaranti

Alle vores navnelapper leveres med 100 % tilfredshedsgaranti. Altså en garanti som er langt bedre end had loven kræver. Garantien gælder både udseende og kvalitet på navnelapperne. Vi kan tilbyde denne garanti fordi vi ved at du bliver tilfreds.

Navnelapper - For samling etc. Navnelapp - Etternavn